Meny
 

Stylistens beste tips når du vil direkte fra kontoret til stranda

Når solen og varmen endelig viser seg, er vi ikke sene om å finne nærmeste strand, også etter en dag på kontoret. Spar verdifull soletid på å kle deg praktisk – samtidig som du ser fresh ut!

Mange kjenner seg igjen. Følelsen av å sitte inne og lengte ut, når solen og varmen endelig er her. Å vite at du kan dra rett til stranda etter endt arbeidsdag kan heldigvis gjøre dagen så mye bedre, og da kan du fint være praktisk og stilig på samme tid ved å følge stylistens beste tips!

 

Bukse fra B Young 499,95 / Maison Scotch silkeskjerf fra Ny & Ne 499,- / Veske med bambushåndtak fra Hallhuber 699,- / Skjortekjole fra Riccovero 1399,- / Superga-sko fra Høyer 1099,- / Shorts fra Carlings 299,- / Bikinitopp fra Companys 399,- / Bikinitruse fra Companys 299,- / Øreringer fra Indiska 99,- 

 

 

Slik styler du skjortekjolen

– Skjortekjolen kommer virkelig til sin rett her, for den er både praktisk og trendy! forteller stylist Marte Dahlgren. – Det avhenger selvsagt av dresskoden på jobb, men er det innafor med en casual stil kan du velge skjortekjolen med eller uten bukse under. Den funker både utenpå jeans og et par lyse bukser, eller den kan brukes alene, forteller Dahlgren.

 

Bruker du skjortekjolen alene vil et belte gi antrekket en fin fasong, og et silkeskjerf er både lekent og lekkert som belte.

– Topp antrekket med store øredobber, og du har med ett gitt mer liv til det klassiske antrekket! sier Dahlgren. – Når du ankommer stranden knepper du elegant opp skjortekjolen og viser frem bikinien du har hatt under hele dagen, og har du gått for silkeskjerf kan du nå ta det opp i håret. Supertrendy for tiden! Har du brukt bukse, kan du fint bytte ut den med en shorts som tar lite plass i vesken.

 

Mønstermiksen kommer også til sin rett i badetøyet, og det er lov å mikse mønstre på badedrakt og hodeskjerf for en deilig, sommerlig look. Velg en større skinn- eller skinnimitert veske som rommer det du trenger, både til kontoret og til stranden. Og husk håndkle!

 

På bena kan du velge et par pene sneakers.

– Superga-skoene i ulike farger er den perfekte sommerskoen etter min mening – den matcher med alt!

 

Olajakke fra Bik Bok 499,- /  Veske fra Match 599,- / Badedrakt fra H&M 399,- / Kjole med sløyfestropper fra Hallhuber 1199,- / Skjorte fra Gina Tricot 199,- / Espadriller sko fra dna 1299,- / Prada-solbriller fra Eye Factory 2700,-

 

 

Slik styler du sommerkjolen

Går du ikke for skjortekjolen, er sommerkjolen et like godt alternativ.

– Velger du en kjole med stropper kan du ha en penere bluse under, som du senere tar av på vei til stranden. Denne sorte kjolen med sløyfestropper fra Hallhuber er perfekt til det, og kan enkelt pyntes både opp og ned, sier Dahlgren. Er kjolen enkel og ensfarget kan du gjerne kombinere den med en fargerik og mønstrete skjorte eller bluse.

 

Denimjakken er like trendy som tidligere og kommer i mange varianter, men i jobbsammenheng kan det være fint å velge en penere utgave.

– Denimjakken fungerer både på morgenen når du går til jobb og til sene kvelder på stranden, og er perfekt i formen til å bruke utenpå kjoler.

 

Bastvesken er en strandklassiker, men funker også på jobb hvis du velger den rette.

– Denne fra Match er en litt mer pyntet versjon som fint kan brukes til jobb hele sommeren! sier Dahlgren. Topp det med de lekre skoene Espadriller, og et par solbriller, som disse fra Prada, og du er strandklar – selv når du må på jobb først!

 

God sommer!

 

Sist endret - 19 september 2017