Meny
 

Inglot tolker våren og sommerens make up

Storm Pedersen, Jens Wiker, Stephan Ulvund Øien, Sølvi Strifeldt og Dajana Tomanovic er makeup-artistene som sammen med INGLOT viser oss sin tolkning av vårens og sommerens makeup.

  

 

 

Fuktig hud, markerte øyne, sort eyeliner og en glamorøs stil er ting som går igjen hos makeup-artistene og som er HOT denne sommeren. Vi ser også en sterk kommende trend hvor makeupen er mer dristig med mer metalliske farger og skimmer. Med modeller med ulik hudtone og stil er det tilrettelagt slik at flest mulig skal finne sminken inspirerende.

  

 

 

At flere makeup-artister går sammen i et slikt konsept er unikt for Skandinavia, og resultatene har blitt veldig inspirerende og ikke minst spennende.

Stephan Ulvund Øien fokuserer på farger som skaper kontrast mellom sminke og hudens naturlige tone

  

  

Jens Wiker har fokusert mer på øynene:

«For min Spring/Summer 2017 look har jeg gått for naturlig hud med en lett foundation og fuktig hud.»

  

 

Konseptet kommer til å slippes en gang i halvåret. Neste gang blir Fall/Winter 2017. Se det ferdige resultatet i bildene og denne videoen

 

 

Kort om INGLOT:

INGLOT er et verdensledende makeupmerke med over 700 butikker i hele verden. I Norge ble INGLOT etablert for litt over 3 år siden, og har på kort tid åpnet 7 butikker på noen av de aller største kjøpesentrene i landet. INGLOT tilbyr en stor kolleksjon av innovative produkter, farger, teksturer og høy kvalitet på sminken. INGLOT tar fullstendig avstand fra dyretesting, og har i tillegg et stort vegansk sortiment. Produktene er parabenfrie og hypoallergiske, noe som gjør de milde og gode for huden.

 

Inglot passer alle hudtyper. For mer informasjon se www.inglot.no.

Sist endret - 19 september 2017