Meny
 
Slik unngår hun overvekt på flyet

Butikksjefens beste tips for å unngå overvekt på flyet

Hun hadde alltid overvekt på flyet når hun skulle ut å reise. Men som ny butikksjef hos Ilse Jacobsen, fikk Elisabeth øynene opp for en praktisk og stilig reisegarderobe.

– Jeg hadde alltid overvekt på flyet når jeg dro på ferie! sier en lattermild Elisabeth Tvedte, ny butikksjef hos Ilse Jacobsen på Strømmen Storsenter. – Noe som var helt tullete, men jeg pakket altså ett antrekk til hvert eneste måltid. Heldigvis er jeg mer løsningsorientert nå.

 

 

For da hun besøkte Marbella i vår, var det slutt på overvektig flybagasje. Den nye stillingen i Ilse Jacobsen gjorde henne kreativ, og denne gangen fikk alt plass i håndbagasjen på flyet.

– Jeg pakket seks Ilse-plagg, rullet det praktisk sammen i en liten koffert for å spare plass, og hadde i tillegg med bikini, undertøy, toalettsaker, en bukse og et par kule sandaler. Også reiste jeg i en kjole, olajakke og sneakers, forteller Elisabeth.

 

Kjolene fra Ilse Jacobsen rynker ikke, og kan derfor bo i kofferten under hele ferien, uten at du må stryke eller henge de opp i et skap. På grunn av materialene er de dessuten lette å pakke med i kofferten.

 

Ilse-kjolene kan knyttes på flere ulike måter for å variere uttrykket.

 

En kjole med flere uttrykk

Med seks kjoler på reise i Marbella, hadde hun et godt utvalg de dagene hun var der. Jakke, sandaler og veske var med på å variere uttrykket når hun brukte den samme kjolen en hel dag. Ønsket hun et litt mer sporty uttrykk, knøt hun kjolen nederst i bena, og brukte gjerne sneakers til. Eller hun knyter den korte kjolen over buksen!

– Flere av Ilse-kjolene er nokså lange, så dette fungerer supert hvis du ønsker å gjøre den kortere. Jeg gjør også dette når jeg går til jobb, og når jeg løsner knuten igjen er kjolen like fin og rynkefri!

 

En bukse under kjolen redder antrekket om kvelden.

 

Kimono-kjolen er blant de kortere variantene fra Ilse Jacobsen, og denne kan brukes til alt, sier Elisabeth.

– På dagtid kan du ha bikini under og sandaler til, mens på kvelden tar du på et par hvite jeans under, og en olajakke over hvis det blir kjølig. Jeg knøt også knuten lengre opp for å få et litt tøffere uttrykk. Materialet er rett og slett herlig å ha på seg, det oppleves som silke! sier den entusiastiske butikksjefen.

 

Med knyting i livet kan kjolen enkelt varieres i uttrykket.

 

 Bredt utvalg

Ilse Jacobsen er kanskje først og fremst kjent for støvler og regnklær, men den danske kleskjeden har lansert flere kolleksjoner utover det – med stor suksess. Kjolene passer alle former og aldre, skal vi tro den sprudlende butikksjefen.

– I den korte tiden jeg har vært her har jeg både hatt 18-åringen innom, som ikke hadde bunad til 17. mai og som trengte en kjole, og 70-åringen, som ønsket seg ny kjole til en fest. Kjolene går fra XS til XXL, og etter jeg begynte her har jeg vært opptatt av at alle størrelsene skal henge fremme, forteller Elisabeth.

 

  

Elisabeth ruller klærne for å utnytte plassen i kofferten.

 

Byr kundene på espresso

Tar du turen innom Ilse Jacobsen i 2. etasje på senteret, får du flere gode tips fra Elisabeth og hennes medarbeidere. Hun har til og med investert i en espressomaskin for å lokke mennene innom, mens damene ser seg rundt.

– Jeg er utrolig opptatt av personlig og god service, og behandler kunder som venner av meg, forteller en hjertelig Elisabeth. – Hit skal det være hyggelig å komme!

 

 

 

Kjole fra Ilse Jacobsen 1600,-

Kjole fra Ilse Jacobsen 1800,-

Kjole fra Ilse Jacobsen 950,-

Sko fra Ilse Jacobsen 1300,-

 

 

Sist endret - 19 september 2017

Relaterte butikker

Ilse Jacobsen