Meny
 

MatStrømmen

PROGRAM Lørdag 19. august:
(Oversiktskart nederst på siden)

 

Kl. 10.30 & kl. 12.30

Se Bakerlandslaget og W.B. Samson lage Strømmens (universets) største skolebrød!

 

Kl. 10.00-16.00:

Glasere/pynt ditt eget skolebrød på standen til W.B. Samson. Her kan alle barn glasere sitt eget skolebrød!

 

Kl. 11.00 & kl. 12.00 «Bli en SALMA kokk» 

Delta på kokkekurs med Salma

Kurset går ut på at barna lager 2 retter, hvor den ene retten er SALMA nuggets.

Når kurset er ferdig, får deltaker med seg SALMA nuggets som de har laget i tillegg til en kokkehatt og forklede.

Varighet ca. 1 time. (NB! Begrenset antall plasser.)

 

Kl. 13.00

Is-spise-konkurranse for barna med is fra Kolonihagen. Den heldige vinneren får med is til hele familien hjem. (NB! Begrenset antall plasser.)

 

Kl. 13.30

Årets dommerpanel kårer beste stand/beste festivalmat på MatStrømmen 2017.

 

Er du Strømmens nye grillkonge?

MatStrømmens store grillkonkurranse er i samarbeid med Lefdal og MENY-lauget.

Kl. 14.00 Kvalifisering av Strømmens grillmester

Kl. 16.00 Finale og kåring av Strømmens grillmester

Deltagerne får utdelt en matkasse som må tilberedes.

 

Vinneren premieres med en Weber Spirit Classic E310 gassgrill til en verdi av kr. 5495,- fra Lefdal. 2. plass vinner en Weber style stekepanne + kjele til en verdi av 499,- fra Lefdal og 3. plass vinner et Weber tilbehør-sett til en verdi av 299,- fra Lefdal.

Ønsker du å delta: Meld deg på ved å sende kontaktinfo til: event@creativemill.no

(NB! Begrenset antall plasser.)

 

Kl. 15.00 Vi får besøk av Odd Arne Sørensen og Hans Olav Trøen på turne.

 

Trekkspilleren Odd Arne Sørensen, Kongsvinger, og vokalist/gitarist Hans Olav Trøen, Eidsvoll, turnérer med et underholdningsprogram med norske slagere fra 50- tallet og fram til i dag. Stikkord er allsang, spilleglede, trivsel og garantert god stemning.

GJØR DEG KLAR FOR EN KONSERT MED GARANTERT MUSIKKGLEDE!

 

Kl. 17.00 Festivalplassen takker for i dag, og boder og foodtrucks stenger.

 

Kl. 17.00 Vinsmaking hos il Padrino.

 

 

Vi starter med et glass ProSecco på terrassen med friske frukter før vi fortsetter reisen inne. Vinsmaking med friske frukter og Italienske skinker. Smakingen gjennomføres med en representant fra flere små og mellomstore Italienske vinprodusenter. Vi smaker 5 forskjellige vintyper. Varighet ca. 1,5 time. Pris 150,-. Forhåndspåmelding anbefales.

Kontakt il Padrino på 465 43 522 eller post@ilpadrino.no.

(18-års aldersgrense)

 

Kl. 19.30. Beermakers dinner hos il Padrino.

 

Vi serverer en 5 retters middag med forskjellige øltyper til hver rett.

Øl-entusiast og ølprodusent Even Eid fra Norum Bryggerier, Sørum, tar oss med på denne reisen om øl, ølhistorie, produksjonstips og øl til mat.

Varighet 2,5-3 timer. Pris inkl. mat og drikke 495,-.

 

 

Begrenset antall plasser, forhåndspåmelding påkrevet.

Kontakt il Padrino på 465 43 522 eller post@ilpadrino.no.

(18-års aldersgrense)

 

Velkommen til matopplevelser utenfor Strømmen Storsenter (Støperiveien) v/Boots apotek kl. 10-17

Sist endret - 07 august 2017