Meny
 
besøk vår magiske juleverden!

Besøk vår magiske juleverden!

Besøker du vår magiske juleverden i 2. etasje, er du nesten garantert julestemning! Her kan små og store gå rundt i nissens eget lille rike blant nisser, alver, reinsdyr og juletrær.

 

Juleverdenen på Strømmen Storsenter er helt ny av året og en attraksjon verdt å få med seg for barn som kommer på besøk. Både små og store kan ta turen inn i den interaktive verdenen, som er å finne på scenen i 2. etasje i senterets nye del. Her er nissens hjelpere i full gang med årets julegaveproduksjon, og barna kan selv hjelpe til ved å dra i sveiva som får selveste pakkemaskinen til å starte. Juleverdenen byr hele tiden på opplevelser underveis og er som skapt for de minste gjestene på Strømmen Storsenter!

 

Frem til jul har vi utvidede åpningstider! Se åpningstidene for desember her.

 

 

 Ved siden av juleverdenen finner du en majestetisk julestol og et stort juletre, som begge er fine fotopunkt for bilder med venner og familie. Juleverdenen er helt ny av året, og vil få frem julestemningen hos både barn og voksne!

 

 

Husk at du kan møte julenissen på Strømmen Storsenter i desember! Julenissen kommer fredag 1., 8. og 15. desember fra kl. 14–17, lørdag 2., 9. og 16. desember fra kl. 14–17 og søndag 3., 10. og 17. desember fra kl. 14–18. 

 

 

Den magiske juleverdenen finner du ved scenen i 2. etasje i den nyere delen av Strømmen Storsenter. Velkommen!

 

 

Sist endret - 31 januar 2018