Meny
 

Personal shopper

Massevis av klær men ingenting å ha på deg? Lei av bomkjøp? Vanskelig å sette sammen antrekk?  Eller trenger du kanskje bare litt ny inspirasjon? Da er vår tjeneste Personal Shopping noe for deg!

 

Vår personal shopper Elin Månsson er utdannet Style Advisor, og har jobbet med mote og styling i mange år. Hun har flere hundretalls fornøyde kunder. Enten du trenger ett antrekk eller en ny garderobe, er hun her for å hjelpe deg.    

  

En tre timers personal shopper-konsultasjon koster kr. 900,-

 

- Innledningsvis tar dere en prat om behov, budsjett, farger og fasong. Cirka 20-30 min.

- Elin plukker klær og tilbehør, mens du får en kaffepause på 45 minutter.

- Prøving og styling av klær. Mange forskjellige kombinasjoner og massevis med tips i 1 time 15 min.

- Avslutning på 30 minutter med mulighet for shopping. Elin blir med i de butikkene hvor du ønsker å handle. Det er ingen kjøpeplikt.

Bestill time med personlig shopper her

Timene er populære og bør bookes god tid før ønsket konsultasjon. Avbestilling må skje 24 timer før. Det er ingen kjøpeplikt.

  

 

Gi bort Personal Shopping i gave?

 

Kjøp ett vanlig gavekort på 900,- i kundeservice hvor du får med en folder om tjenesten, eller på www.dittgavekort.no - Legg til dersom du vil gi ekstra shoppingpenger. Deretter er det 2 alternativer:

  1. Vedkommende kan selv velge å booke time når hun/han mottatt gaven.
  2. Du kan forhands-booke time for vedkommende på http://vats.bestille.no. Dersom timen ikke skulle passe, kan han/hun endre dato når gaven er mottatt. HUSK å legge inn kontaktopplysninger på deg selv dersom det er en overraskelse slik at vedkommende ikke får beskjed i forkant. 

 

For andre henvendelser, kontakt gjerne Elin: personalshopper@strommenstorsenter.no

  

Inspirasjon og tips fra personlig shopper:

Slik styler Elin strikkegenseren

Disse 10 herreplaggene gir deg 58 antrekk

Tre av Elins favorittrender denne høsten

 

 

 

 

Noen kommentarer fra fornøyde kunder av Elin:

 

«Du er en super profesjonell jente som virkelig har full kontroll og du ga meg som forbruker både trygghet og tillit til deg og dine råd.»

 

«Nå har jeg en ny liten, men praktisk garderobe hengende i skapet takket være deg. Og med alle de kombinasjonene som du lærte meg, føler jeg at jeg har fått

mye klær for pengene. Og for første gang synes jeg det var moro å handle klær.»